2011. február 7.

Nők

Még-hogy a férfiakra jellemző a vadászösztön... 
Láttad már mire képes egy nő, ha pasiról van szó? Mit nem tesznek meg egy egy pasiért? Még akkor is, ha úgy igazából nem is "kell" nekik...
Igen, a saját nememről beszélek. Mert nagyon is ismerem, hogy milyenek a nők igazából. (Tisztelet a kivételnek, bár nem hinném, hogy túl sok lenne belőle) Szerintem a nők pontosan olyanok, mint amilyeneknek a pasik humorosan lefestik őket, megszorozva kb 10-zel.

Szituáció #1 : Egy pasi kiszemel magának egy nőt, és ráhajt.
Elég sokféleképpen a tudtára adhatja szimpátiáját, de itt a lényeg, h igen, a tudtára akarja adni. Aztán bepróbálkozik nála komolyabban is, és ha a csaj esetleg ellenáll, akkor sajnos nincs mit tenni, odébbáll más préda után kajtatva.

Szituáció #2: Adott egy nő, aki kiszemel egy pasit.
Mit nem csinál? nem hajt rá, nem mutatja ki, hogy tetszik neki, sőt... inkább próbál elérhetetlennek látszani, úgy csinál, mintha csak barátok lennének. Ha esetleg a pasinak van barátnője, akkor a kihívás még izgalmasabb. Úgy látom manapság ez egyáltalán nem tántorít el egy nőt attól, hogy továbbra is nyomuljon. Persze mindezt csak úgy, hogy a pasi ne vegye észre. Mert a pasik mind vakok...ez tényleg így van, nem azért mondom, hogy leszóljam őket. Egyáltalán nem veszik észre, hogy mit ármánykodnak a nők. Még csak nem is a hátuk mögött teszik. A jól bevált taktika, hogy felhívja magára a figyelmet, valahogyan eléri, hogy a pasi is érdeklődjön iránta, és hogy ő tegye meg az első lépést. Persze szerencsétlen pasi azt hiszi, hogy ő irányítja az egész helyzetet, közben a nő már mindent kitervelt, és titkon tudja, hogy minden a "terv szerint halad", de mégis azt a látszatot kelti, mintha a pasi irányítana. ez igazából lehet csupán jó szándék is, hiszen mindenki jól járt. A pasinak nem gázoltunk a büszkeségébe, de azért nálunk a gyeplő. De persze lehet ez aljas és alattomos is. És igen, engem most pontosan ez érdekel...Nem, nem én csinálom ezt most.
Szóval egy nőt egyáltalán nem érdekel, hogy a pasinak van pl egy barátnője, mert ha friss a kapcsolat, akkor ugye még nem bontakozhatott ki semmi, és úgysem lehet tudni mi lesz belőle, ha pedig már régebbről megvan a barátnő, akkor azért nem zavaró a barátnő, mert már biztosan ellaposodott a kapcsolatuk a hónapok, netán évek során. Tehát amíg nem térképezték fel teljesen a dolgokat, addig egy barátnő nem lehet visszatartó tényező.És ez idáig még senki nem csinált semmi "gonoszságot" csupán azt gondolja, miért mondjon le az éppen aktuális "életeszerelméről" egy barátnő státuszban lévő másik nő miatt.
A gonoszabb fajta nem áll le akkor se, ha a pasi a tudtára adta, hogy igen, szereti a barátnőjét, és vele szándékozik maradni, ők legyenek csak barátok. Hát persze, barátok...A nő belemegy, hisz így még továbbra is a közelében tarthatja a pasit. ÉS ha már a közelében van, akkor tök könnyű tovább puhítani, belelátni a dolgokba. Miután barátok lesznek, beszélgetnek a kapcsolatáról is, a pasi egy egy összezördülés után elpanaszolja a problémákat, a nő pedig mindig mindennel egyetért, ezzel kivívja a pasi elismerését, hogy húú olyan nők is léteznek, akik "pasisan" gondolkodnak egy-egy dologban. Természetesen a nő közben folyamatosan megerősíti, hogy hát ő egyáltalán nem csinált még SOHA olyat, ami épp az aktuális vita tárgya, és persze nem is fog. A pasi elkezd vonzódni az új helyzethez, hogy talán ez a nő tényleg annyira különleges, hogy vele minden fenékig tejfel, együtt nézik majd a meccset, ha átjönnek a haverok akkor a meztelen (és tökéletes) testén fogja felszolgálni nekik a sört bort pálinkát, amit éppen óhajtanak, a pasi haverjai egyenesen odáig lesznek az új nőért, és így tovább.
nyilván ez mind túlzás, de muszáj, hogy éreztessem....
ja, és mindeközben szerencsétlen barátnő már az elején levágta, hogy a pasija körül ólálkodó nőcskéknek mi a szándéka. DE. ha szóvá teszi, akkor rögtön a betegesen féltékeny barátnő szerepében tetszeleghet. Ha nem teszi szóvá akkor már csak idő kérdése és búcsúzhat a szerelmétől. Persze ez is túlzás, és lesarkított, de azért elég jellemző.
Na hát akkor mégis mit kellene csinálnia egy normális barátnőnek??
Még nem jöttem rá, de próbálok normálisan hozzáállni a helyzethez. Mert igen, éppen  ez volt a tegnapi vita tárgya. Életem párja körül legyeskednek A NŐK...igen, nagybetűvel. az aljasabb fajtából. Alapvetően nem vagyok féltékeny típus, csak hát van már egy múltunk amiben már szerepelt egy NŐ. Hiába nem fajult el a dolog, hiába sikerült megoldani,de ez mindig ott lesz, mindig egy fekete folt marad. Kb 1 év alatt sikerült elfogadnom, túltennem magam ezen, de az ilyen helyzetekben mindig a felszínre tör. És elég nehéz elnyomni. Pedig igyekszem...

Ja, és Életem Párjában megbízom, 100%-ig, hogy Ő önszántából nem fog semmiféle csitriket hajtani, egyik után sem fog futni. Ő tényleg szeret, és tényleg csak barátkozik. Arról már nem tehet, hogy olyan típus, hogy inkább a lányokkal jön ki jól. Hát én pedig a pasikkal.Ettől függetlenül én ismerem a nőket. A pasikról meg elég, ha tudom, hogy vakok mind. És túlságosan "angyalként" kezelik az ismeretlen nőket. És olyannak hiszik őket, amilyennek mondják/mutatják magukat, pedig senki nem olyan. főleg nem a nők, hisz elég rövid idő alatt rájönnek mi is kell az adott pasinak, és ők pont olyanok. Így van, nem a pasik azok akik kihasználják a nőket. Najó...azért ez is túlzás volt. De most a nőkről van szó inkább:)
Ne hidd, hogy minden nőről ez a véleményem. Nem szeretnék általánosítani, nem akarom egy ennyire rohadék "népnek" feltüntetni a nőket. A hangsúly inkább azon van, hogy a nők észrevétlenül terveznek, és baromira kitartóak, ha a saját boldogságuk elérése a cél. És bárkin képesek átgázolni.
A legfontosabb pedig, hogy megértem őket, hiszen az életben kitartónak kell lenni és törtetőnek, ha valamit is el akarunk érni. És becsülendő a hozzáállás, hogy a kitűzött célt bármi áron is véghez viszik. Gondolj bele. Mi az amit megtennél magadért? Azért, hogy boldog lehess. Remélem azt mondod, hogy BÁRMIT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése